Over Bas

Ik sta midden in het leven. Als afgestudeerd econoom ben ik net terug in Nederland van 3 jaar ondernemen in het buitenland. Ik heb daar net mijn droomvrouw ontmoet en sta aan het begin van een veelbelovende carrière. Bewegen is alles voor mij. Ik voetbal fanatiek in het eerste elftal, loop drie keer per week hard om nog fitter te worden, squash en tennis regelmatig. Daarnaast begeef ik me ook graag op het water: zeilen, wakeboarden en kitesurfen.

Kortom: Ik maak volop gebruik van de energie die door mijn lijf raast.

Maar dan slaat het noodlot toe…..

In september 2007 krijg ik tijdens het uitoefenen van mijn favoriete sport kitesurfen een ongeluk met grote gevolgen. Ik raak verlamd van mijn navel tot mijn tenen. Nooit zal mijn leven meer hetzelfde zijn.

Van navel tot je tenen verlamd……..Hoe nu verder?

Ik heb maar één keuze….. alles uit het leven halen wat er in zit. Ik kies ervoor om ondanks de rolstoel niet bij de pakken neer te gaan zitten. Een beperkt leven? Nee hoor…. Dat ligt aan jezelf.

In mijn lezingen vertel ik hoe mijn leven drastisch werd omgegooid. Hoe ik omga met verandering en het verdriet. Maar ook over hoe je door de juiste doelen te stellen en de juiste mindset te kiezen er evengoed – of juist! – iets van kunt maken.

 

‘Een uniek en persoonlijk verhaal over omgaan met verandering, doorzetten en het leven naar je hand zetten en alles uit je leven halen.’