Coaching & Workshops

Met de juiste motivatie,  focus en mindset wil ik mensen en organisaties laten zien dat er veel meer mogelijk is dan ze zelf denken.

Ik geloof dat ieder individu in staat is om richting (persoonlijk leiderschap) te geven aan zijn of haar leven en zo om gestelde doelen te behalen en dromen uit te laten komen. Het nemen van eigen regie is hierin belangrijk! Het kiezen van de juiste houding en mindset zijn cruciaal, om het juiste gedrag te tonen wat zal leiden tot succes en het behalen van doelstellingen in de zowel de privé- als de zakelijke sfeer.

Ons brein dwingt ons vooral om te kijken naar beperkingen en te kijken wat niet goed gaat in plaats van te kijken naar mogelijkheden en te benoemen wat allemaal wel goed gaat. Door juist samen te kijken naar wat wel mogelijk is en beperkende overtuigingen weg te nemen, staat niets meer in de weg om vandaag de eerste stap te zetten om onze dromen te verwezenlijken en om grenzen te verleggen.

In mijn workshops gaan we door middel van coproductie aan de gang met teams en of individu op bovengenoemde thema’s. Het gaat hier vooral om aandacht voor gedrag, houding, overtuigingen en het gevoel van individuele mensen.

baspeek